Hettie Geurkink Coaching en Training

Lichaam, hoofd, hart en ziel in beweging

Beweeg je Vrij

(online training, 3 sessies a 1,5 uur + gratis Q&A call)

Wie in beweging komt, wordt altijd beloond!

Dat zei een leraar van mij en inmiddels heb ik dat vele keren zelf mogen ervaren. Of het nu letterlijk in beweging komen is door te dansen, mijn hart te openen wanneer dat niet zo makkelijk is, mijn mond open te doen en me uit te spreken….. Het brengt mij altijd verder. Soms is het de goede afslag, soms niet, maar dat leidt dan weer tot een volgende stap. En juist door in beweging te komen ervaar ik een diepere ontspanning.

Wanneer

Drieluik: op 3 zaterdagochtenden, 1 x per 2 weken, van 10.00 tot 11.30 uur. Q en A sessie op een doordeweekse avond.

Nieuwe data volgen.

Voor wie

Voel je dat je behoefte hebt aan ‘beweging’, verlang je ernaar meer in contact met je zelf te komen, zit je vast in denken of piekeren, heb je last van twijfel en onzekerheid maar wil je een stap zetten, of heb je gewoon zin om het leven op een dieper niveau door je heen je laten bewegen? Kun je ondersteuning gebruiken in deze enerverende tijd om je gegrond, open en helder te voelen? Dan is deze kortdurende training iets voor jou.

Emotioneel lichaamswerk

Emotioneel lichaamswerk (ELW) is een krachtige methode om jezelf te ontwikkelen. ELW brengt jou in contact met wat je in diepste zin beweegt. Door uitgekiende oefeningen kom je (meer) in contact met je lichaam en de opgeslagen spanningen door bepaalde ervaringen in het leven. ELW verbetert de doorstroming in je lichaam en maakt je bewust van wat er speelt. Je gaat je vrijer en levenslustiger voelen en bewegen en je bent meer in afstemming met jouw innerlijke wereld, van waaruit je je stappen kunt zetten die voor jou kloppen

Wat ga je doen?

3 ochtenden waarop je jezelf actief in beweging gaat zetten door lichaamswerk, bewegen op muziek en geleide meditatie.

Wat geeft het je?

Het lichaamswerk maakt je levendig en helder en je komt meer in contact met wat je lichaam je te vertellen heeft. Het bewegen op muziek geeft je de mogelijkheid jouw unieke beweging uit te drukken en te (h)erkennen. En de meditaties nemen je mee naar de plek waar je thuis bent en je verbondenheid ervaart.

Wat krijg je?

Je schrijft je in voor een drieluik van 3 live online sessies van 1,5 uur met lichaamswerk, bewegen op muziek en meditatie. In een groep met mensen die net zoals jij op zoek zijn naar wat waar is en klopt. Samen creëren we een ruimte waarin je je onderzoek kunt doen.

Elke ochtend heeft een eigen thema en je krijgt na afloop suggesties en oefeningen mee om je ervaringen te verdiepen. Ook ontvang je in de tussenliggende week een mail met inspiratie en een hart onder de riem. En om je te ondersteunen je inzichten en ervaringen in je dagelijks leven te integreren geef ik een week na de laatste sessie een gratis Q&A call.

Wat kost het?

€ 49,- voor 3 sessies. De Q&A call is gratis.

Info en Aanmelden

Via een mail naar hgeurkink@gmail.com. Na aanmelding krijg je een mail met de informatie die je nodig hebt om deel te kunnen nemen. Als je meer informatie wilt, of wilt bespreken of deze training voor jou passend is, kun je dat ook in de mail vermelden.